Speculatii iPhone 7

Da, deja au inceput sa fie speculatii despre celebrul telefon produs de Apple, si anume iPhone 7.

Unii spun ca ar fi telefonul ce va sosi cu sticla din safir, deoarecea acest lucru nu s-a intamplat la celalalt model de la Apple, si anume iPhone 6, acest lucru facand pe multi sa creaca ca iPhone 7 va fi cel care va avea sticla din safir.
De la design nu ar trebui sa ne asteptam la prea multe, deoarece iPhone 6 a fost telefonul ce a avut schimbari majore fata de celelalte modele Apple, iar, ne-am obisnuit cu cei de la Apple sa nu faca modificari atat de rapid, dar, pe internet circula o informatie cum ca ecranul telefonului s-ar prelungi si pe partile laterale ale acestuia.

O alta informatie ar fi cum ca, carcasa ar putea fi realizata dintr-un metal lichid, fiind vorba despre un aliaj ce are structura asemanatoare sticlei, doar ca este mai durabil si mult mai flexibil. S-ar mai putea ca iPhone 7 sa se poata incarca wireless, intrucat iPhone 6 nu a primit aceasta functie, desi compania anuntase acest lucru, doar ca, acest lucru a aparut pe noile gadget-uri de la Apple, fiind vorba de Apple Watch.

O alta informatie foarte interesanta este cum ca iPhone 7 va primi un ecran de tip 3D, care ne-ar putea ajuta sa vizualizam imaginile tridimensionale fara a ne ajuta de ochelarii speciali, iar, ultima informatie despre iPhone 7 este ca telefonul ar putea veni cu un ecran de 5.7 inchi, intrucat cel mai mare model din gama iPhone este iPhone 6 Plus ce are un ecran de 5.5 inchi

Share Button