Un e-book reader Nokia din anul 2013 apare acum in imagini

De-a lungul acestor ani, firma finlandeza, Nokia a lucrat la diferite produse, unele mai frumoase si mai interesante decat altele. Un astfel de exemplar este si e-book-ul reader care a aparut recent in imagini, sosind cu denumirea de Nokia Reader, fiind un terminal care isi aparitia in unele randari chiar acum .Aparent, acesta era de asteptat pentru anul 2013, dar pana acum nu a reusit sa ajnuga pe linia de productie.

Privind mai detaliat la acest e-book reader nu putem sa nu vedem marginile imense din jurul ecranului acestui terminal, dar si partea de jos curbata care aduce putin cu gama tabletelor Lenovo Yoga. De altfel, exista si anumite asemanari intre acestea si Sony Xperia Tablet S, chiar atunci cand il vedem pe Nokia Reader din profil.

Din nefericire, nu a iesit la iveala sistemul de operare care va fi folosit de finlandezi pe acest terminal, fie Maemo, Meego sau chiar Android peste care sa se aplice o interfata customizata de cei de la Nokia. Totusi, acest proiect avea sa raman in istorie de indata ce departamanetul Nokia Mobile a fost achizitionat in curand de Microsoft, astfel foarte multe produse fiind anulate.

Asadar, acest e-book reader care a fost promis din anul 2013 a fost anulat, in aceste momente el aparand in noi imagini, imagini publicate de o sursa de incredere care na- mai dezvaluit si alte telefoane sau tablete in acest an, el nelasand de-o parte nici ceasurile inteligente care urmau sa se lanseze.

In concluzie, asteptam sa vedem ce detalii ne vor mai fi publicate in ceea ce tine de e-book-ul prezentat mai sus, si sa vedem daca spusele acestei surse se vor adeveri, neavand alte detalii oficiale in acest moment, poate zilele viitoare ne vor mai fi oferite si alte detalii despre acest terminal. Stati pe aproape, de indata ce vor aparea noi detalii, noi va vi le vom prezentat primii!

Share Button