YouTube si Google Maps fara Internet

Da, ati citit bine titlul, este foarte adevarat ceea ce ati citit, deoarece, cei de la Google au un proiect de viitor prin care vor ca YouTube-ul si Google Maps sa devina utilizabile fara internet, acest lucru starnind numai aplauze, din randul internautilor.

Chiar si eu sunt de acord cu aceasta idee, deoarece, cand doresti sa pleci undeva si ai nevoie de Google, sa nu mai fi nevoit sa ai internet pe telefon sau pe tableta, ci sa accesezi Google Maps iar acesta sa te ghideze cu brio catre destinatia ta.

Si cu YouTube-ul sunt de acord, deoarece, oricine ar dori sa asculte o muzica buna cand nu are internet, sa fie la curent cu lumea muzicii si sa se distreze cu cea mai buna muzica. Asadar, per total Google a luat o decizie foarte buna, asteptam ca pe viitor totul sa functioneze fara a mai plati serviciile de internet.

Sedinta Google I/O s-a desfasurat anul acesta in SUA, nu in urma cu mult timp, acolo aparand numai vesti bune, printre care si cea ca YouTube-ul va putea fi accesat si din mediul offline, precum si Google Maps.

Inca, mare atentie, deoarece ceea ce s-a prezentat in conferinta Google I/O, si anume ca YouTube-ul si Google Maps vor fi disponibile din modul Offline, este valabil doar pentru smartphone-uri si nu si pentru PC-uri asa cum multi isi doreau. Probabil asta este vestea ce ii infurie, enerveaza, supara pe multi, insa, poate pe viitor Google se va gandi si la cei cu PC-uri.

Share Button