Acer Liquid Z4

Acer Liquid Z4 este un telefon mid-range lansat de Acer in anul 2014. Scopul celor de la Acer prin acest telefon a fost sa creeze un telefon cat mai compact, ieftin si cat mai usor de folosit si integrat in diferite categorii demografice de utilizatori. Ei au dorit sa ofere un telefon cat mai bun pentru un pret cat mai mic, astfel ca multi utilizatori sa si-l permita, iar in cea mai mare pare, ei au reusit. Acer Liquid Z4 are o grosime de doar 9.7 milimetri, iar experienta de utilizare este una foarte placuta, iar dispozitivul este un solid si bine construit, desi este clar ca nu este unul premium.

Acer Liquid Z4

Telefonul Acer Liquid Z4 vine cu un display tactil capacitiv TFT de 4.0 inch, cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli si o densitate aproximativa a acestora de aproximativ 233 de pixeli. Telefonul are de asemenea un procesor Dual-Core de 1.3 GHz care este unul foarte puternic fata de alte telefoane din gama sa, oferind o putere de procesare mai mult decat suficienta pentru toate aplicatiile pe care vei vrea sa le instalezi. Procesorul grafic este un Mali 400 care are o putere de procesare grafica ridicata.

Acer Liquid Z4

Camera echipata pe telefonul Acer Liquid Z4 este una de 5 MP cu autofocus, blitz LED, geo-tagging i detectia fetei. Aceasta poate inregistra videoclipuri HD 720p la 30 de cadre pe secunda. Din pacate, cei de la Acer nu au inclus si o camera frontala pentru iubitorii de selfieuri sau pentru aplicatii precum Skype. Memoria interna a telefonului este de 4 GB, si are de asemenea un slot pentru card TBC, si are 1 GB de memorie RAM. Telefonul vine cu sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2.2.

Share Button