Alcatel prezinta OneTouch Go Play si smartwatch-ul companion Go Play

Alcatel si-a imbuntatit seria OneTouch, cu o serie noua de gadget-uri mobile, gadget-uri prezentate in cursul zilei de ieri la IFA 2015, fiind vorba despre telefonul OneTouch Go Play, alaturi de un ceas inteligent care soseste sub aceeasi denumire, handsetul aducand niste dotari de buget, dar si o carcasa care este foarte benefica, deoarece rezista la apa dar si la praf.

Ceasul inteligent este noutatea, deoarece, si acesta la randul sau este rezistent la praf si apa, ceasul putand fi conectat atat la telefoane care ruleaza ca sistem de operare iOS dar si Android. Smartphone-ul OneTouch Go Play va sosi cu 8 culori diferite, ceasul sosind si el in culori diferite pentru bratara acestuia, caracteristicile telefonului incluzand un ecran de 5 inch tactat la o rezolutie de 720p,  alaturi de un ecran TFT. „Sub capota” acestui smartphone mai beneficiem si de un procesor Snapdragon, modelul Snapdragon 410, o memorie RAM de 1 GB, dar si un spatiu de stocare de 8 GB, plus un locas pentru card microSD, telefonul beneficiind si de o camera principala de 8 megapixeli.

La bord se afla si o camera frontala de 5 MP, conectivitate 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.1 si GPS, dar si o baterie de 2500 mAh. In plus acest model poate supravieiui o scapare de la peste un metru inaltime. Ceasul Go Watch nu ruleaza Android Wear, ci un OS personalizat si ofera intre 2 si 5 zile de functionare. El poate monitoriza pulsul utilizatorului si vine si cu pedometru. La bord se afla un ecran de 1.22 inch, cu rezolutie de 240 x 240 pixeli, procesor ARM Cortex M4 de 180 MHz si  Bluetooth 4.0.

Terminalele lansate acum de cei de la Alcatel par unele destul de interesante, neavand niste dotari de flagship, ci mai degraba entry level sau, daca suntem putin indulgenti il putem incadra in categoria midrange, mai ales aspectul smartphone-ului este unul interesant.

Share Button