Amazon Fire Phone

Amazon Fire Phone este un smartphone creat de Amazon, celebrii producatori ai ebook reader-ului Kindle si cei ce opereaza magazinul online. Acest telefon este interesant, iar calitatile sale definitorii sunt cu siguranta foarte atractive si atrag atentia utilizatorilor. Insa acestea par totusi a fii strategii prin care Amazon incearca sa demonstreze publicului larg ca ei au idei bune. Pacat ca astfel se reduce durata de viata a bateriei care este un factor destul de important. Telefonul si sistemul de operare proprietar nu ofera functionalitate caruia utilizatorii i-ar duce dorul daca s-ar orienta catre Android sau iOS.

Amazon Fire Phone

Amazon Fire Phone vine cu un ecran IPS LCD destul de maricel, de 4.7 inch mai exact, cu o rezolutie HD 1280 x 720 pixeli, si o densitate a acestora de 312 pixeli pe inch. Telefonul este protejat de doua straturi de sticla Corning Gorilla Glass 3, unul pe fata si unul pe spate si ecranul ofera perspectiva dinamica 3D bazata pe 4 camere frontale, plus alte cateva functii destul de interesante. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 800 Quad-Core 2.2 GHz Krait 400 ce face echipa cu procesorul grafic Adreno 330, oferindu-i lui Amazon Fire Phone mai multa putere decat acesta va avea nevoie vreodata.

Amazon Fire Phone

Camera telefonului Amazon Fire Phone este una de 13 MP cu stabilizare optica a imaginii, autofocus, focus la atingere, blitz LED, geo-tagging si HDR. Camera inregistreaza clipuri video la rezolutia Full HD 1080p la 30 de cadre pe secunda, folosind stabilizarea optica a imaginii, astfel incat videoclipuri ies foarte line, concurand cu acelea filmate de camere profesionale. Camera secundara este una de 2.1 MP ce este folosita pentru poze sau videoclipuri, dar mai sunt inca 4 camere frontale aditionale. Cand vine vorba de spatiu de stocare, Amazon Fire Phone este foarte generos, si vine cu 32 sau 64 de GB memorie de stocare, in functie de alegerea utilizatorului, 2 GB de memorie RAM, dar fara slot de expansiune a memoriei de stocare printr-un card micro SD. Telefonul ruleaza sistemul de operare proprietar al Amazon, si anume Amazon Fire OS 3.5 (bazat pe Android), actualizabil al versiunea 3.6.5.

Share Button