Asus lanseaza un telefon foarte bun

Tocmai ce a fost CES 2015, iar acolo, au fost nenumarate aparitii a unor telefoane, insa, cel mai mult m-a impresionat cel de-al doilea model al lui Asus Zenfone, adica Asus Zenfone 2 ZE551ML, un telefon foarte “aratos” la prima vedere, insa, sa vedem cu ce va veni acesta la bord. Pentru inceput, am aflat faptul ca telefonul vine pe culoarea neagra, insa se pot alege doua versiuni ale interfetelor, si anume rosu si albastru, poate, daca vor inregistra vanzari mari cu Asus Zenfone2 Ze 551ML, firma va decide sa faca acest model si pe alte culori.

Ajungem si la partea “tehnica” a telefonului, si lasam partea de design de o parte, deoarece sunt multe de spus despre acest telefon, care vine cu o memorie RAM de 4GB, fiind printre putinele telefoane, daca nu chiar singurul telefon ce are 4GB RAM, de altfel daca ne aducem aminte, tot Asus a scos prima oara si telefonul cu 2GB de RAM, vedem ca acestia au decis sa dubleze memoria RAM si sa o creasca la 4GB RAM, ceea ce este un plus urias, asa ca nu este de neglijat acest telefon.

Zenfone 2 5 inch Edition 3

Smartphone-ul mai vine si cu un processor Quad-Core de la Intel, cu 4 nuclee, modelul fiind Intel Atom Z3580, si are o putere de 2.3GHz, si acesta fiind tot un plus al telefonului, ceea ce ne face sa credeam ca Asus Zenfone 2 ZE551ML pare un telefon perfect.

Telefonul vine cu o memorie de 32 de GB, insa, nu va impacientati, cei de la Asus au facut si un loc pentru MicroSD, putand upgrada memoria acestui telefon pana la 64 de GB.

Camera sa principala este de 13MPx, acesta fiind, daca putem spune, un minus al telefonului, si o camera principala de 5MPx, telefonul nevenind cu optiunea de “Infrumusetare fata” sau altele, acesta daca putem spune, fiind un minus al telefonului.

Asus Zenfone 2 ZE551ML vine cu Android 5.0 Lollipop, aici neputand spune daca este un plus sau minus, ci este mai mult decat ideal.

Acesta a fost Asus Zenfone 2 ZE551ML. Sfatul meu este de a-l incerca, deoarece merita toti banii, pretul sau de inceput fiind de doar 1650 de LEI.

Share Button