Cel mai ieftin telefon cu 8 nuclee este K Touch Nibiru Mars One H1

Telefonul K Touch Nibiru Mars One H1 este cel mai ieftin telefon octa core care a fost realizat pana acum, iar acesta are multe puncte forte pe langa procesorul sau foarte puternic si performant.

In ultimul timp smartphone-urile realizate de chinezi au inceput sa depaseasca telefoanele produse de firmele mai cunoscute in ceea ce priveste performantele telefonului. Cred ca nu gresesc cand spun ca nu ati auzit niciodata de K Touch sau multe alte nume de telefoane din China, anonime pentru publicul din tara noastra. Insa in ultimul timp telefoanele produse de cei de la K Touch si in general cele chinezesti au inceput sa se dezvolte foarte mult si incep sa se apropie de nivelul concurentei. Nici telefonul K Touch Nibiru Mars One H1 nu face exceptie, fiind un telefon dotat cu un procesor destul de puternic de la MediaTek MT6592 de 1,7 GHz care are un Mali 450 MP4 ca GPU. In comparatie cu dotarile pe care le are, pretul de 116 euro pentru acest telefon este unul mai mult decat rezonabil.

Acesta are o memorie interna de 16GB si memoria RAM este de 2GB, in timp ce display-ul este unul Fuull HD de 5 inci. Inca o data trebuie spus ca telefonul se remarca prin pretul sau foarte scazut pentru un telefon cu 8 nuclee, nici cele quad-core nefiind atat de ieftine.

Share Button