Concept de Galaxy S7

Noile telefoane flagship de la Samsung nici nu au fost puse in vanzare ca deja avem un concept de Galaxy S7 care circula pe internet. Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au fost anuntate pe 1 Martie, odata cu venirea primaverii, si vor fi puse la vanzare in magazine pe 10 aprilie. Un utilizator pasionat de telefoane si-a folosit timpul pentru a crea un concept de Galaxy S7 foarte aratos si detaliat.

Acest concept de Galaxy S7 presupune ca va avea un ecran Ultra Full HD 4K care se va intinde de la o margine la alta a telefonului, fara sa mai existe nici un fel de rame laterale, un astfel de design oferind o experienta de utilizare foarte imersiva. S7 va avea 6 GB de memorie RAM si un urias procesor Octa-Core ce va rula la o frecventa maxima de 3 GHz. Trebuie sa ne pastram scepticismul can vine vorba de asta avand in vedere evolutia actuala a smartphone-urilor.

Concept de Galaxy S7

Samsung impreuna cu Institutul de Cercetare de la Universitatea Stanford lucreaza pentru a crea o versiune miniaturizata ce poate fi incorporata intr-un smartphone, a tehnologiei de scanare si citire a irisului/retinei. Tableta Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 va folosi aceasta tehnologie botezata „Iris on the Move” dar nu la scara mare, ci doar cateva desemnate pentru testare, aceasta fiind lansata la ISC West 2015. Daca totul decurge cum trebuie, ne putem astepta ca Samsung Galaxy S7 sa incoporeze o astfel de tehnologie de scanare a irisului. Daca o astfel de tehnologie ar putea fi implementata cu succes in Samsung Galaxy S7, atunci ne putem astepta ca cititorul de amprente sa dispara de acolo, deoarece scanarea irisului este de 1000 de ori mai precisa. Totusi, este foarte probabil ca senzorul de amprente sa ramana la locul sau pentru a oferi utilizatorilor varietate si pentru a le permite sa il foloseasca in continuare cum sunt obisnuiti.

Share Button