Design HTC M8

De ceva timp a aparut pe internet o imagine interesanta cu noul HTC One sau HTC M8 si acesta pare sa aiba nu una, ci doua camere pe spate.

Noul HTC One este destul de gros in comparatie cu rivalii sai actuali avand dimensiunile de 146.36 x 70.6 x 9.35. Asta inseamna ca noul HTC one va avea 9.35mm grosime si o greutate de 160g, asadar este putin mai mare decat Galaxy S5 de exemplu. Difuzoarele la acest telefon ocupa destul de mult iar noul model nu mai are butoane senzitive, un lucru destul de neplacut.

Display-ul la HTC One este de 5 inci full HD si cu o rezolutie 1080p. Procesorul la HTC One este unul puternic fiind un Qualcomm Snapdragon 801 cu patru nuclee ce are o frecventa de 2,3 GHz. Este posibil ca SIM-ul sa fie nano-SIM, adica cel de pe Iphone 5, 5S sau 5C. Bateria ar trebui sa faca fata la o zi de folosire avand 2,600 mAh; insa folosirea internetului si jocurilor poate consuma mult din baterie.

HTC-One-M8_1

Memoria interna se pare ca va fi de 16GB cu doar 10 GB utilizabili dar avem posibilitatea de a folosi un card microSD pentru a mari aceasta memorie. Este totusi posibil ca HTC One sa vina in mai multe versiuni cu 16 GB memorie sau 32 de GB.

Share Button