Detalii despre noua linie de iPhone

Acesta este anul S al telefoanelor iPhone de la Apple, iar un set de zvonuri publicate de cei de la GSM Arena spune ca Apple intentioneaza sa lanseze 3 noi iPhone-uri in acest an, readucand pe piata versiunea C a iPhone-ului, care a fost considerata a fi un esec cand a fost lansata prima oara. Cele noi 3 telefoane de la Apple se vor numi iPhone 6C, iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Versiunea C se pare ca va avea un ecran de 4 inch, asta poate fiind on incercare a Apple de a lansa nu un produs mai ieftin neaparat, ci o versiune Mini a telefonului lor, pentru cei ce considera ca ecranele mai mari nu li se potrivesc, sau pentru cei care au mainile mai mici si nu pot utiliza iPhone-ul actual intr-un mod eficient. iPhone 6C va contine cipul A8 ce este prezent in modelele curente ale Apple, pe cand noile modele lansate o data cu el vor contine noul cip A9.

Display-urile de pe versiunile S se pare ca vor fi LTPS produse de catre LG si Japan Display, iar ecranul pentru versiunea C va proveni de la Sharp. Aceeasi sursa dezvaluie ca modelele 6S vor contine 2 GB de memorie RAM LPDDR4. Toate cele trei modele vor avea NFC, Gorilla Glass si scanerul de amprenta Touch ID. Firmele Foxconn Electronuic si Pegatron vor produce iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar iPhone 6C va fi lasat pe mainile celor de la Wistron. Zvonurile aceastea nu sunt sigure si pot sau probabil ca se vor schimba.

Share Button