Evolio anunta telefonul Ranger

Evolio Ranger este ultimul telefon anuntat de cunoscuta companie in urma cu putin timp, telefonul fiind promovat mai degraba ca si un terminal „cu spirit de aventura”, fiind destinat aventurierilor, acesta fiind rezistent si la socuri mecanice, la praf, dar si la umezeala.Terminalul soseste cu o carcasa cauciucata de tip cvasi-ermetica, telefonul incadrandu-se in special in gama telefoanelor „Rugged”, avand un factor de protectie IP 56, acesta fiind primul telefon de acest gen lansat de Evolio, el acoperind o nisa destul de larga, mai ales intr-o tara cu munti asa cum intalnit la noi. Modelul Ranger dispune de conectivitate de tip 2G, el beneficiind de conectivitate la Internet cu ajutorul tehnologiei GPRS, de altfel, telefonul va sosi si cu un acumulator de 1200 mAh, oferind o autonomie de pana la 5 zile.

Nu sunt cine stie ce specificatii de remarcat, telefonul beneficiind de un slot microSD, o camera de 3 megapixeli, lanterna, conectivitate de tip Bluetooth, dar si radio FM. Telefonul Evolio Ranger va fi disponibil in doua culori, culoarea verde pentru a avea disponibilitatea la varianta dual SIM, in timp ce culoare galbena este disponibila pentru a beneficia de conectivitate cu un singur slot SIM. Telefonul va sosi cu un pret de pana in 200 de lei, el sosind cu butoane numerice, dar si un spate ranforsat.

Telefoane in acest gen am mai vazut la firma UTOK, acestia lansand un telefon care se aseamana destul de mult cu acesta, fiind unul cu o denumire familiara, dar si putin ciudata, el sosind cu denumirea de „UTOK Dorel”, acel telefon avand ca tinta acelasi public, si anume, unul cam neatent, sau fiind destinat celor ce petrec multe ore in domeniul constructiilor. Este de asteptat ca telefonul sa aiba destul de multe vanzari, deoarece, in momentul cand ne dorim un telefon de care chiar sa nu avem grija, este destul de bine sa apelam la unul din aceste telefoane.

Share Button