Galaxy S6 Edge+ se incarca cel mai rapid

Probabil multi va uitati pe diferite site-uri inainte de a va decide ce telefon sa va cumparati, iar noi incercam sa va facem sa luati cea mai buna decizia, mai ales cand vorbim de bateria telefonului. Anul trecut, telefonul care se incarca cel mai repede de la sursa acestuia proprie de alimentare, era One Plus One, telefon chinezesc, care s-a incarcat nici in mai mult nici in mai putin de 1 ora si 15 minute.

In acest an Samsung si-a pus mintea la contribuitie si a reusit sa treaca pe primul loc in topul incarcarii bateriei, avand o durata de incarcare de numai o ora si 10 minute, dar, de ceva vreme, a venit momentul ca Samsung Galaxy S6 Edge+, care a fost foarte aproape sa se incarce sub o ora, acesta s-a incarcat intr-un timp de doar o ora si 5 minute, ca si incarcare completa de la 0 la 100%, in ceea ce priveste durata de incarcare a bateriei telefonului cu ajutorul propriului incarcator.

Scorul de o ora si cinci minute este atins in conditiile in care Galaxy S6 are o baterie de 2550 mAh, iar S6 Edge+ una de 3000 mAh, deci exista si o diferenta destul de mare in privinta capacitatii acumulatorului! In paranteza va mai informam că telefonul a excelat si in cazul testului de anduranta „video playback in loop”  si al benchmark-ului bateriei cu PCMark, care simuleaza comportamentul uman in cazul „butonarii” telefonului. Scorurile in cazul celor doua teste sunt 7h 52m PCMark si 11h 9m video playback.

 

Concluzia e una singura, Samsung Galaxy S6 Edge+ sta excelent cand vine vorba de gestionarea energiei telefonului si este telefonul ce se încarcă cel mai rapid, din testele realizate de cineva in ultima vreme.

Intr-un cuvant, Galaxy S6 Edge+ este telefonul care se incarca cel mai repede, fiind urmat, pe locul 2 tot de un telefon de la Samsung, si anume Galaxy S6, in timp ce pe locul 3 dam de OnePlus One, telefon care anul trecut se situa pe locul 1

Share Button