HTC Butterfly 2

HTC Butterfly 2 este un alt telefon emblematic de la HTC, care il mosteneste pe HTC One M8 atat la hardware, software cat si la aspect. HTC One M8 a fost un telefon grozav, insa au existat cateva probleme care au facut astfel incat acesta sa nu fie perfect, ci doar aproape perfect. HTC Butterfly 2 remediaza unele din acele probleme, dar in final, ia inapoi atat de mult pe cat adauga. Desi HTC Butterfly 2 renunta la carcasa de aluminiu pentru o carcasa de policarbonat, acesta este inca destul de bine gandit si este unul din cele mai aratoase telefoane facute complet din plastic, insa ii lipseste acel ceva special pe care il gaseam in One M8.

HTC Butterfly 2

Desfacandu-l pe bucati si in termini tehnici, HTC Butterfly 2 are un ecran tactil capacitive cu o dimensiune de 5.0 inch si cu o rezolutie Full HD 1920 x 1080 avand desitatea pixelilor de aproximativ 441 pixeli pe inch. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 801 Quad-Core 2.5 GHz Krait 400 care ofera cam aceeasi putere de procesare ca a lui HTC One M8, sau chiar mai multa, datorita faptului ca pe HTC Butterfly 2 procesorul are o frecventa cu 0.2 GHz mai mare. Procesorul grafic este Adreno 330 care este acelasi din HTC One M8 si ofera performante grafice uimitoare.

HTC Butterfly 2

Camera secundara a lui HTC Butterfly 2 este una de 5 MP ce poate filma video Full HD 1080p la 30 de cadre pe secunda. Camera principala este o un ansamblu dual de doua camere de 13 MP, cu autofocus, blitz dual-LED, detectia fetei, modul panorama si HDR. Aceasta este capabila sa inregistreze video Full HD 1080p la 30 de cadre pe secunda, cu sunet stereo inregistrat. HTC Butterfly 2 are 16 sau 32 de GB spatiu de stocare, in functie de varianta aleasa, care poate fi extins cu un card micro SD de pana la 128 GB, si 2 GB de memorie RAM. Telefonul ruleaza sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat.

Share Button