Apple Iphone 6 – Un telefon electrizant

Cu o noua infatisare si un nou design mult mai frumos, mai elegant, noul  Iphone 6  si 6 Plus aduce o noutate pe piata smartphonurilor.

Cu ecranul de 4,7 inci, iPhone 6 ajunge la nivelul android. De mai mult de 2 ani  LG, HTC sau Samsung sunt acolo. Apple nu s-a grabit cu intrarea pe aceasta piata, ajungand sa puna chiar si IOS 7 pe un ecran de doar 4 inci. Acum, iPhone a „explodat“ și este mult frumos si elegant. Mai bine pentru mine, obijnuit cu ecranele de peste 4,5 inci de Android, si pentru cei care doreau sa migreze spre iOS și Apple.

Ca specificatii nu uimeste chiar asa mult, astfel incat avem doar 1 GB ram, un procesor dual core (A8) si o camera de dora 8 MP care totusi isi face treaba foarte bine, astfel incat sa nu duci lipsa de nimic. O diferenta majora fata de restul telefanelor o face carcasa din aluminiu, finisata excelent care iti da o senzatie premium si de foarte buna calitate.

Telefonul exceleaza la aproape toate capitolele, astfel incat avem un sistem de operare foarte rapid si eficient, fara nici un compromis. Vorbind despre ecran, e mult mai mare, lasand loc pentru o gestionare mai buna si o vizualizare mai buna a aplicatiilor, paginilor de internet sau videoclipuri.

La capitolul baterie, vorbim de o baterie mult mai mare (1.810 mAh)  fata de Iphone 5 (1560 mAh), care teoretic ar trebui sa ofere o autonomie mai mare, dar in realitate nu se intampla, ajungand la aceasi autonomie ca la Iphone 5 datorita ecranului mult mai mare.

O noutate la acest telefon o reprezinta platile prin NFC, care momentan sunt disponibile doar in US.

In concluzie, Iphone 6 uimeste prin design, prin noutate dar nu este inca perfect avand in vedere problema bateriei si a aplicatiilor care inca nu sunt optimizate pentru un ecran mai mare.

Share Button