iPhone 7 ar putea veni cu un ecran cu margini curbate, dupa cei de la Samsung

Zilele trecute au aparut primele imagini cu Note 5 si S6 Edge+, de curand aparand niste imagini cu o schita alui iPhone 7, ei inspirandu-se putin la desgin-ul telefoanelor de la sud-coreeni, deoarece, dupa speculatiile recente, se pare ca iPhone 7 poate imrumuta o mica parte a design-ului actual al Samsung.

Stim ca din doi in doi ani Apple, aduc cate o inovatie la telefoanele din gama iPhone, asteptandu-se ca la anul sa avem din nou un nou look pentur gadget-ul produs de americani. S-a mai aflat faptul ca Apple are un brevet care a fost depus la autoritatea americana care aprobta trademark-uri, documentele aratandu-ne ca este vorba despre un display care va fi curbat pe margini, ideea fiind putin similara cu ceea ce am observat la Galaxy S6 Edge sau Galaxy S6 Edge+

Pe marginea curbata se pare ca terminalul ne va indica informatii precum data, ora, vremea, dar si alte noutati. Se pare ca in brevet se mentioneaza si ca marginile curbate vor avea butoane virtuale dar si shortcuturi. Asadar, din acest brevet, ne putem da seama ca Apple va renunta la butoanele fizice de pe lateral, pentru telefoanele din gama iPhone.

In acest moment este un mare semn de intrebare fata de reactia celor de la Samsung cu privire la modelul care Apple se pregateste sa il lanseze, cel mai probabil, anul viitor. Probabil, cei de la Apple au asteptat pana ce sud-coreeni vor lansa acest nou model din gama Note sau din gama Edge, pentru a vedea ce plusuri vor aduce acestor telefoane, pentru ca mai tarziu si cei de la Apple sa faca public acest brevet in care sunt facute publice cateva informatii despre modelul iPhone, care probabil, va avea premiera la anul.

Asadar, in acest moment nu avem ce sa facem, decat sa asteptam si sa vedem ce model vor lansa Apple la anul, sau, cine stie, poate vor mai fi facute publice cateva imagini, ramane de vazut !

Share Button