LG G Vista

LG G Vista este un smartphone din gama de mijloc care ofera performante foarte bune si are un design placut. LG G Vista se afla la granita dintre smartphone si tableta, ceea ce il face o phableta de buget. Il putem asemana cu LG G3 cu un ecran mai mare, dar cu niste specificatii mai reduse. Telefonul nu este unul exceptional, este doar unul foarte bun, si cu siguranta poate multumi orice utilizator. Telefonul este ieftin, cu abonament costand doar 50 de dolari, insa la liber costa in jur de 350 – 400 de dolari.

LG G Vista

Sa trecem la partea tehnica, unde elementul central al lui LG G Vista este cu siguranta ecranul urias. Acesta are un display tactil capacitiv IPS LCD de 5.7 inch, cu o rezolutie HD de 1280 x 720 avand o densitate a pixelilor de 258 pixeli pe inch. LG G Vista vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad-Core 1.2 GHz, care desi ofera performante ridicate cu cele patru nuclee ale sale, il pune pe acest telefon in gama mid range. Procesorul grafic Adreno 305 este si el foarte puternic, dar nu cel mai bun de pe piata. Aceasta configuratie insa este capabila de performante uimitoare, asa ca LG G Vista este intr-adevar un telefon puternic.

LG G Vista

Camera principala a lui LG G Vista este una de 8 MP doar, cu autofocus ghidat prin laser, blitz LED, geo-tagging, focus la atingere, detectia fetei, modul panorama si HDR. Camera poate inregistra videoclipuri superbe la rezolutia Full HD 1080p la 30 de cadre pe secunda. Camera secundara este una foarte mica de doar 1.3 MP. Telefonul vine cu 8 GB spatiu de stocare intern, extensibil cu ajutorul unui card micro SD de pana la 32 de GB, si 1.5 GB de memorie RAM. Telefonul ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

Share Button