Prima fotografie cu Meizu MX5 Pro

Chiar la finele lunii trecute, unele surse din China ne-au facut publice o fotografie cu noul model din gama Meizu, fiind vorba despre modelul MX5 Pro, un gadget care este astept sa se lanseze oficial in luna septembrie. Din acea imagine, telefonul se pare ca va reveni intr-o fotografie care ne poate dezvalui varianta acestuia de tip prototip.

Exista multe zvonuri conform carora acest nou model din gama Meizu va beneficia de un display de tip Quad HD de 6 inch, vorbind automat de un phablet. Urmatoarea caracteristica a acestui telefon pare a fi scanner-ul de amprente care se identifica in butonul „Home”, venind si cu un procesor octa-core Exynos, fiind vorba de chip-ul 7420, produs de cei de la Samsung, model care se gaseste si pe Samsung Galaxy S6. Conform celor aparute in presa chineza, se pare ca acest phablet isi va face simtita prezenta intr-o conferinta care este probabil sa aiba loc in lunile septembrie sau octombrie, eveniment ce se pare ca va avea loc in acelasi moment cand se va lansa si Flyme OS 5.0, o noua interfata care a fost customizata de cei de la Meizu. Desi telefonul va fi lansat in lunile septembrie sau octombrie, se pare ca acesta isi va face simtita prezenta abia in luna noiembrie, asteptandu-se ca device-ul sa vina cu un pret de inceput de aproximativ 470 de dolari.

Momentan nu se stiu informatii in ceea ce priveste camera acestuia foto, informatii despre memoria RAM a acestuia, cel mai probabil venind cu 3 sau 4 GB memorie RAM. Se observa si o mica asemanare cu cei de la Samsung, fiind vorba de butonul „Home”, buton care se aseamana putin cu cel intalnit pe modelele care sunt succesoare modelului Galaxy S3. Pe langa acest mic plagiat, telefonul este unul destul de interesant, fiind foarte asteptat de multa lume, deoarece cei de la Meizu sunt cunoscuti in ultima vreme de telefoanele care le fac.

Share Button