Reduceri foarte mari la Xiaomi Redmi Note 2 !

Nu cu foarte mult timp in urma, chinezii de la Xiaomi ne-au prezentat noul smartphone al acestora, si anume, modelul Redmi Note 2, fiind un terminal care soseste cu niste deotari high-end, el impresionand pretul acesuia foarte mic, dar si un design foarte frumos pentru categoria in care acesta se incadreaza. Recent aflam ca atat versiunea cu 16, dar si cea cu 32 de GB vor beneficia de preturi speciale cu ajutorul unui site chinezesc, deja cunoscut.

Inainte de a va dezvalui din nou pretul acestui terminal, trebuie sa va dezvaluim unele dintre caracteristicile acestuia, deoarece, nu puteti cumpara ceva fara a cunoaste specificatiile acar. Se pare ca, Redmi Note 2 va sosi cu un ecran care in diagonaa va masura 5.5 inch, el fiind tactat la o rezolutie Full HD, ecranul fiind unul IPS LCD, panoul acestuia avand densitatea pixelilor de 401 ppi, acestia ocupand aproape 73% din panoul frontal.

„Sub capota” acestui terminal vom avea de facute cu un procesor produs de cei de la MediaTek, fiind vorba despre modelul MT6795 Helio X10, fiind un prcoesor octa core tactat la 2.0 GHz, in cazul in care dorim telefonul cu o memorie interna de 16 GB, iar 2.2 GHz in cazul in care ne dorim modelul cu 32 GB, de latfel, vom mai avea 2 GB drept memorie RAM, un spatiu de stocare de 16 sau 32 GB, putand extinde acest spatiu cu ajutorul unui card microSD, cu o memorie maxima de 32 GB, telefonul beneficiind de acest locas. De altfel, drept camera de fotografiat, avem una principala cu un senzor de 13 megapixeli, care va sosi cu un blit LED, fiind capabil sa filmeze la o rezolutie Full HD.

De altfel, se pare ca nici camera secundara a acestui terminal nu a fost lasata de izbeliste, ea venind cu o dimensiune de 5 megapixeli, fiind ideala pentru a realiza niste selfie-uri de calitate buna. In ceea ce tine de conectivitate, avem parte de niste dotari deja cunoscute, cum ar fi: WiFi, versiunea de Bluetooth 4.0, A-GPS, Glonass, conectivitate de tip 4G LTE, Radio FM, dar si un port microUSB versiunea a doua.

Bateria identificata in acest termial este una de 3060 mAh, telefonul beneficiind si de posibilitatea de incarcare rapida, el ajungand la 60% intr-un timp de doar 30 de minute, telefonul venind cu o grosime nici mai mare nici mai mica de 8.3 milimetri, cantarind pana in 160 de grame.

Iar, reducerea este una smnificatia, astfel, daca ne dorim modelul cu 16GB vom scoate din buzunar 160 de dolari daca ne ajutam de codul special RedMi16GB, varianta de 32 GB a acestui terminal putand fi achizitionata la un pret de 180 de dolari, daca utilizam codul de reducere RedMi32GB, ambele versiuni identificandu-se pe site-ul celor de la everbuying.

Share Button