Samsung Galaxy A5, un smartphone performant si cu un design placut

Samsung Galaxy A5 este un telefon cu un design foarte atragator dar care impresioneaza si in ceea ce priveste dotarile. Acest telefon este o alegere ideala daca sunteti in cautarea unui telefon cu o performanta buna dar si unul cu stil.

http://digipedia.ro/wp-content/uploads/2015/04/Samsung-Galaxy-A5-Review.jpg

Display-ul telefonului este unul excelent, cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli si o densitate de 294 ppi. Ecranul reproduce extrem de bine culorile si se comporta excelent chiar si in conditiile in care lumina soarelui este foarte puternica.

Din punct de vedere al hardware-ului, Samsung Galaxy A5 este un dispozitiv mai mult decat decent care are un procesor Qualcomm MSM8916 Snapdragon, procesor cu opt nuclee tactat la 1.2 GHz. In privinta memoriei, A5-ul are 2 GB de RAM in timp ce memoria interna este de 16 GB, extensibila evident cu un card microSD de pana la 64 de GB. Galaxy A5 ruleaza sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat.

In ceea ce priveste camerele, acest telefon are o camera foto principala cu un senzor de 13 MP, deci una foarte buna. Nici camera secundara nu este mai slaba, cu senzorul de 5 MP care ofera niste selfie-uri cel putin decente. Bateria nu are o capacitate grozava insa se zvoneste ca autonomia de 2300 mAh este una acceptabila pe acest telefon care nu consuma foarte multe resurse.

Asadar putem spune despre Galaxy A5 ca este un telefon foarte bun care nu numai ca are un hardware si o performanta excelenta, ci impresioneaza si la capitolul aspect. Telefonul are un design foarte elegant care se simte foarte bine in mana. Telefonul este disponibil pentru aproximativ 1700 de lei.

Share Button