Samsung Galaxy Note Edge

Samsung Galaxy Note Edge este o variatie a telefonului Samsung Galaxy Note 4 lansata in Japonia prima data in locul lui Note 4. Al doilea telefon cu ecran experimental, sapa adanc in laboratorul de cercetare si dezvoltare de la Samsung, pentru a oferi publicului larg un smartphone cu o tehnologie pe care nu multe alte companii o pot face. Telefonul este unul ciudat la prima vedere, ecranul fiind curbat in partea dreapta, astfel ca telefonul nu mai are o margine in partea dreapta, cu butoane sau sloturi pentru diferite lucruri, acestea fiind inlocuite total de un ecran tactil.

Galaxy Note Edge

Din punct de vedere tehnic Galaxy Note Edge este o bestie absoluta. Acesta are un ecran de Super AMOLED de 5.6 inch cu o rezolutie de 2560 x 1600 pixeli, ai caror densitate este de 524 pixeli pe inch. Ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass 3 si este curbat in partea dreapta a dispozitivului. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 805 Quad-Core 2.7 GHz Krait 450, care are cu sigurant mai multa putere decat va folosi dispozitivul, iar impreuna cu procesorul grafic Adreno 420, orice joc sau aplicatie care vrea sa afiseze elemente grafice pe ecranul telefonului va primi toata puterea de procesare necesara sa faca orice si oricat de rapid isi doreste.

Galaxy Note Edge

Galaxy Note Edge are o camera principal de 16 MP, cu stabilizarea optica a imaginii, autofocus, blitz LED. Inregistrarea video HD si foto simultana, focus la atingere, detectarea fetei si a zambetului, modul panorama si HDR. Camera poate inregistra video la rezolutia 4K la 30 de cadre pe secunda, 1080p la 60 de cadre pe secunda, 720p cu 120 de cadre pe secunda, si poate inregistra ambele camera simultan, folosind imaginea de la camera secundara de 3.7 MP ca un overlay peste videoul inregistrat de camera principala. Galaxy Note Edge vine cu 32 sau 64 GB spatiu de stocare si 3 GB RAM. Spatiul de stocare poate fi extins cu un card micro SD de pana la 128 de GB. Telefonul ruleaza Android 4.4.4 KitKat si cu siguranta va primi in viitor un update la Android 5.0 Lollipop.

Share Button