Samsung Galaxy S6 Edge este rezistent la apa !

Noile telefoane flagship de la Samsung anuntate la inceputul primaverii, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, au ca data de lansare 10 Aprilie, insa compania a livrat cateva unitati mai multor companii si publicatii online care supun dispozitivele la numeroase teste, pentru a le dezvalui posibililor cumparatori cat mai multe despre aceste telefoane si despre felul in care acestea functioneaza, daca sunt la fel de bune pe cat pretinde producatorul, si le dezvaluie atu-urile si deficientele.

Samsung Galaxy S6 Edge

Keaton Keller de la TechSmartt a fost unul dintre oamenii care au primit noile flagship-uri de la Samsung, avand ocazia sa le testeze in foarte multe moduri. Unul testele facute de el mi-au atras atentia in special, deoarece, acesta il supune pe Samsung Galaxy S6 Edge la un test contra apei, sa vada daca acesta este sau nu rezistent la apa. In lista cu specificatii publicata de coreeni nu apare nicaieri certificarea IP67 care spune ca telefonul este rezistent la apa.

Samsung Galaxy S6 Edge

In testul realizat de Keaton Keller, acesta a scufundat telefonul Samsung Galaxy S6 Edge intr-un bol cu apa pornind aplicatia de cronometru, si l-a lasat acolo pentru 20 de minute. Surprizator, telefonul nu a suferit nicio defectiune din cauza acestui test, dovedind astfel ca telefonul este cel putin rezistent la apa, si ca va rezista cu siguranta udarea in cazul in care veti ajunge cu telefonul in ploaie, sau la orice contact accidental cu apa. Este o surpriza placuta din partea Samsung sa ofere aceasta calitate la noile telefoane, insa este destul de curios faptul ca ei nu au introdus acest aspect pe lista cu specificatii. Cel mai probabil telefonul nu corespunde exact certificarii IP67 si de aceea nu a fost prezentat acest aspect.

Share Button