Samsung Galaxy S7 apare in AnTuTu?

In momentul aparitiei lui Galaxy Note 5 incepusera sa apara teste in anumite benchmarkuri dar si scapari din partea unui nou terminal Samsung, fiind considerat in momentul acela drept un Samsung Galaxy S7. Recent, modelul se pare ca a revenit in AnTuTu, acesta sosind cu procesor Qualcomm, modelul Snapdragon 820, dar si o lista mica de specificatii din AnTuTu.

Terminalul soseste sub numele secret „Lucky”, va sfatuim sa priviti cu putina atentie datele aparute, deoarece este probabil ca ele sa se falsifice cu usurinta. Terminalul soseste cu sistemul de operare Android 5.1.1, fiind listat cu un procesor Snapdragon 8200, si un chipset Adreno 530, ecranul acestuia masurand 5.7 inch, sosind cu un ecran de tip Quad HD, alaturi de o camera principala ce are un senzor de 16 megapixeli. La bord beneficiem si de o camera fronala cu un senzor de 5 megapixeli, o memorie interna de 64 GB, in timp ce memoria RAM a acestui terminal este de nici mai putin nici mai mult de 4 GB, mare parte din aceste dotari aducand mai mult cu unele care le intalnim pe un Galaxy Note 5 sau Galaxy S6 Edge+.

Scorul final obtinut in AnTuTu obtinut de smartphone-ul Lucky este de 65775 puncte, fiind unul destul de mare, nefiind unul mai ridicat decat ceea ce obtinea modelul S6 Edge+ sau S6 Edge. Cu toate aceste detalii, ramane de remarcat ca la unele teste, cum ar fi GPU 3D Lucky, acesta a obtinut 23597 puncte, in modul Single Thread Integer telefonul obtinand scorul de 3481 de puncte, ambele fiind mai mari decat rezutatele obtinute de modelele cu procesoare Snapdragon 810 sau chip-ul Exynos 7420.

Este totusi cam devreme sa vorbim despre zvonuri in ceea ce priveste modelul Galaxy S7, fiind probabil ca cei de la Samsung sa inceapa o noua serie de telefoane, dupa cum au facut cu gama A, obtinand vanzari mai mari cu specificatii aproape la fel ca cele intalnite pe telefoanele S6, doar ca, un pret mai mic.

Share Button