Saygus V2

Saygus V2: un smartphone complet si cu o capacitate de stocare uriasa.

Compania Saygus a anuntat la CES 2015 cel de-al doilea smartphone al sau: modelul V2. Acesta integreaza componente obisnuite pentru un dispozitiv din gama high-end, insă ofera ceva ce nu am mai intalnit pana acum: suport pentru o cantitate impresionanta de spatiu de stocare. Din fericire, surprizele nu se opresc aici, astfel incat compania a ales sa foloseasca si alte componente mai rar intalnite.
La prima vedere nu avem de a face cu ceva cu adevarat iesit din comun. Saygus V2 (sau V-squared, cum il numesc reprezentanţii companiei) este un telefon cu un design interesant, dar care include o configuratie standard. Avem de a face cu un procesor quad-core nespecificat din gama Snapdragon de la Qualcomm la 2,5 GHz (probabil 801 sau 805), 3 GB de memorie RAM, un display de 5” cu rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli) si 64 GB spatiu de stocare interna.
Chiar daca exista deja pe piata dispozitive cu capacitate mai mare decat 64 GB (ex: Iphone 6 128 GB), ei bine, compania a integrat nu unul ci doua lacasuri pentru carduri microSDXC. Aceasta aditie poate aduce de la sine pana la 320 GB de spatiu de stocare, in cazul în care utilizatorul doreste sa foloseasca doua carduri de 128 GB.
In acest caz, 320 GB ar trebui sa fie de ajuns pentru oricine, pentru a stoca fisiere audio dar si imaginile realizate cu camera principala de 21 MP dar si selfie-uri cu camera secundara de 13 MP.
Telefonul vine si cu o serie de functii speciale precum incarcarea fara fir folosind standardul Qi, accesul la root pentru dezvoltare dar si un senzor de amprente. Telefonul vine si cu difuzoare stereo Harman Kardon. Telefonul este programat sa apara in aceasta primavara in America, dar exista discuti pentru lansarea in intreaga lume.

Share Button