Sony Xperia P2, zvonuri in privinta specificatiilor

Au aparut niste zvonuri foarte detaliate in legatura cu noul flagship al celor de la Sony, si anume Sony Xperia P2. Acest telefon reprezinta o alternativa a terminalului de top Sony Xperia Z4. Cu toate ca aceste zvonuri nu sunt confirmate de catre cei de la Sony, faptul ca acestea sunt foarte amanuntite dau impresi ca sunt cat se poate de autentice.

http://digipedia.ro/wp-content/uploads/2015/04/sony-xperia-p2-image-leak.jpg

Se pare ca cei de la Sony doresc sa puna componente high-end pe al doilea dispozitiv din seria P, facandu-l un smartphone de top. Zvonurile au aparut pe un site chinezesc si aestea sugereaza ca modelul Xperia P2 ar fi destul de similar la specificatii cu terminalul Sony Xperia Z4. Asadar Xperia P2 are un ecran de 5.2 inci de tip FULL HD cu o rezolutie 1920 x 1080 pixeli si care beneficiaza de tehnologia TRILUMINOS. Acest telefon va avea un procesor Snapdragon de 1.9 GHz. La capitolul dimensiuni acest P2 nu sta excelent el fiind destul de gros, insa lucrul acesta este de inteles cand ne gandim ca acesta are o baterie de 4.240 mAh. Grosimea poate fi trecuta cu vederea daca autonomia telefonului va fi atat de buna pe cat se anunta.

In ceea ce priveste camerele foto, acestea sunt destul de bune, Xperia P2 beneficiind de o camera principala cu un senzor de 12.1 MP. Camera secundara pentru selfie-uri este de 5.1 MP. Aceeasi sursa anunta ca ecranul telefonului va fi unul curbat. Memoria RAM de pe acest dispozitiv va fi de 3 GB in timp ce memoria interna este de 32 GB. In acest moment nu se stie daca telefonul va veni cu un slot pentru card.

Nu uitati insa ca acestea sunt doar zvonuri si ca nu trebuie sa ne uitam la aceste specificatii ca la un lucru sigur. Pana cand Sony nu anunta oficial telefonul, nu vom sti cu exactitate daca aceste zvonuri au fost adevarate.

Share Button