Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 este al treilea telefon din seria Z de la Sony. E evident faptul ca japonezii isi dau silinta in a creea o franciza de telefoane emblematice care sa aiba succes in toata lumea. Sony Xperia Z2 este cu siguranta cel mai impresionant telefon de pana acum. El conserva designul cu care Sony ne-a obisnuit, un design premium, elegant, si rafinat. Sa folosesti un Xperia Z2 este ca si cum ai degusta un vin vechi de 20 de ani, fiecare detaliu conteaza, marginile curbate, rafinamentul cu care carcasa de aluminiu a fost facuta si finisata, este cu adevarat o experienta rafinata.

Xperia Z2

 

 

 

Trecand la partea tehnica, Sony Xperia Z2 este construit in jurul unui procesor Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 801 Quad-Core 2.3 GHz Krait 400, procesor care face acest telefon sa fie rapid ca fulgerul. Procesorul grafic Adreno 330 face echipa cu cele 4 nuclee ale procesorului principal ca sa creeze o experienta cursive si rapida de folosire, cat si o experienta de gaming de neuitat. Toate acestea sunt alimentate de o baterie de 3200 mAh care te va trece prin ziua ta, oricat ar fi de lunga, avand energie ramasa la finalul acesteia. Display-ul telefonului este un Triluminos IPS LCD de 5.2 inch Full HD 1920 x 1080, ce foloseste motorul grafic X-Reality Engine penbtru imbunatatirea imaginii.

Xperia Z2

Camera de la Xperia Z2 nu a schimbat multe, are aceeasi rezolutie de 20.7 MP, are autofocus, blitz LED, geo-tagging, focus la atingere, detectia fetei, HDR si modul panorama. Ceea ce e nou este faptul ca poate inregistra video la rezolutia 4K la 30 de cadre pe secunda, 1080p la 60 de cadre pe secunda, si 720p la 120 de cadre pe secunda. Spatiul de stocare este de 16 GB si poate fi extins cu ajutorul unui card micro SD de pana la 128 de GB, si are 3 GB de memorie RAM. Sistemul de operare este Android 4.4.2 KitKat, dar va fi actualizat in viitor la Android 5.0 Lollipop.

Share Button