Xiaomi Mi Note a fost lansat oficial

Telefonul Xiaomi Mi Note a fost lansat oficial, iar specificatiile acestui telefon sunt cu mult peste concurenta actuala. Versiunea pro a acestuia  – Xiaomi Mi Note Pro, este primul telefon din lume ce detine Snapdragon 810 – cel mai puternic procesor de la Qualcomm si cel mai nou.

Asadar cei de la Xiaomi au lansat cel mai puternic phablet – Mi Note. Telefonul are un ecran full HD 1080p, ecran de 5.7 inci. Telefonul detine un procesor extrem de puternic – Qualcomm Snapdragon 801 si are o memorie RAM de 3GB. Telefonul este unul de top, mai ales din cauza autonomii foarte mari date de bateria de 3000 mAh.

Xiaomi Mi Note

A doua versiune a acestui phablet este Xiaomi Mi Note Pro, versiunea Pro fiind defapt adevarata competitie pentru ceilalti producatori. Xaomi Mi Note este un device destul de bun, insa Mi Note Pro este un terminal de top, dupa specificatii fiind cel mai puternic smartphone de pana acum. Acesta are de asemenea acelasi procesor Snapdragon 810 si detine o memorie Ram de 4 GB. Ecranul are rezolutie 2k iar bateria este identica, de 3000 mAh, insa memoria interna este de 64 de GB.

Intre cele doua versiuni este clar ca Mi Note Pro va sta mult in pozitia de lider pentru anul 2015. Cu un Hardware de top, o memorie RAM foarte mare si un spatiu de stocare imens, acest terminal va fi unul foarte greu de egalat.

Share Button