Zvonuri despre noul Xiaomi Mi5

Zvonurile in privinta noului Xioami Mi5 apar in fiecare zi si se pare ca au aparut si niste speculatii in legatura cu data lansarii acestui telefon. Asadar exista o posibilitate ca in toamna anului 2015 acest telefon sa fie lansat oficial. Aceasta este o veste asteptata cu sufletul la gura de multi iubitori de smartphone-uri, Xiaomi Mi5 anuntandu-se un telefon foarte bun.

 

Mai exact zvonurile au aparut pe siteuri chinezesti iar acestea spun ca este posibil sa vedem Xiaomi Mi5 in magazine in luna octombrie sau noiembrie, cel tarziu. Totusi vorbim aici de pure zvonuri asa ca este o posibilitate ca telefonul sa fie lansat mai devreme de atat, si de ce nu, chiar mai tarziu.

Se speculeaza ca noul Mi5 va folosi procesorul Snapdragon 820. In privinta ecranului, se pare ca acesta va fi de 5.5 inci in timp ce memoria RAM va fi de 4 GB. Se zvoneste ca vor aparea doua versiuni ale acestui terminal, astfel ca memoria interna va fi de 16 GB dar si de 64 de GB. In ceea ce priveste camera, Mi5 va avea o camera principala cu un senzor de 16 MP in timp ce camera secundara va fi de 8 MP. Bateria se pare ca va oferi o autonomie destul de buna, aceasta avand o capacitate de 3000 mAh. Totusi nu trebuie sa luam aceste lucruri de bune pentru ca pana la urma sunt doar zvonuri. Putem insa sa ne facem o idee asupra specificatiilor acestui nou smartphone asteptat de multi.

Multe surse indica si aparitia unei alte versiuni, un Mi5 Plus insa acest lucru nu il putem afla decat la data lansarii lui Xiaomi Mi5.

Share Button